Hulp gevraagd

Home / Hulp gevraagd

Hoewel het platform 24 uur per dag open is en er geschaakt kan worden tegen kinderen uit de hele wereld, is het succes vooral afhankelijk van de Nederlandse inbreng. Hoe meer Nederlandse kinderen dagelijks online zijn, hoe leuker het voor iedereen is en hoe leuker wij het voor ieder kunnen maken. Daar hebben we echter ook jullie hulp bij nodig. Wij zoeken dan ook jeugdleiders, andere clubleden, ouders of oudere jeugd in de leeftijd van 13-20 jaar die hierbij als vrijwilliger willen helpen. De hulp kan uit verschillende dingen bestaan.

Bijvoorbeeld:

  • het aanspreekpunt op de Online Jeugdschaakclub Nederland zijn op een bepaalde middagdag / avond voor 1 of 2 uurtjes.
  • of een organisator van een bepaalde cyclus van toernooien voor een bepaald niveau spelers.
  • alleen adviseur zijn. Je bent actief met een groepje op chesskid en wil wel zo af en toe feedback of tips geven over wat wel werkt bij de kinderen.

Wij bieden jullie hulp en instructie bij de opstart en zorgen voor prijsjes. Een toernooi stel je vooraf eenmaal in en verloopt verder automatisch. Het gaat verder om een stukje werving en het informeren van scholen/clubs/kinderen wat er te wachten staat en hoe het werkt. De KNSB gaat zelf in ieder geval wekelijks een toernooi organiseren voor verschillende niveaus en later in het seizoen ook voor teams. Graag naam en mailadres invullen van de personen die willen helpen op het formulier hulp gevraagd.