Hoe werkt het?

Home / Hoe werkt het?

Welkom bij de Online Jeugdschaakclub Nederland. De Online Jeugdschaakclub Nederland biedt basisscholieren de mogelijkheid om dagelijks tegen andere scholieren te schaken. De schaakbond organiseert wekelijks een of meerdere leuke toernooien waar alle jeugdschakers welkom zijn of ze nu beginner of al gevorderd zijn. Iedereen maakt ook kans op prijsjes niet alleen de winnaars van de toernooien. De schaakbond organiseert deze toernooien op het platform Chesskid.com.

Hoe werkt het?

1) Test gratis of je het leuk vindt.
Ga naar www.chesskid.com, kies spelen, kies een naam en een plaatje. Vul een voornaam en wachtwoord in en kies nu spelen. Schaken maar!

2) Wil je vaker schaken, puzzels oplossen, sterren verzamelen en meedoen aan de toernooien van de schaakbond, dan kan je lid worden van de Online Jeugdschaakclub Nederland op Chesskid.com. Om lid te worden heb je een betaalde login nodig (gold membership). Deze kun je heel voordelig via de schaakbond verkrijgen. Dit kan via je leraar op school, jeugdleider op de club of rechtstreeks via de individuele club. Het voordeel van aanmelden via je school of club is dat je dan ook in de schoolteam- en clubteamcompetities kan uitkomen en je leraar of jeugdleider je kan volgen en verder kan helpen. In de prijs maakt het niet uit. Voor € 7,50 krijg je voor een jaar toegang tot alles. Het aanmelden gaat volledig via de schaakbond. Na aanmelding via het digitale formulier worden de logins geactiveerd binnen chesskid en kun je aan de slag.
Ga naar aanmelden