Overnachten op Camping Polysport

Home / ONK / Verblijf in Dieren / Overnachten op Camping Polysport

Er is een mogelijkheid om te overnachten op een camping op het terrein van Polysport.

 

Camping op de Veluwe
Polysport is gelegen, op slechts 10 min. wandelen van het toernooi, aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! Ook vanuit de camping kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter het park.

 

Restaurant "De Admiraal"

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant, ongecompliceerd eten, bereid met topingrediënten, geserveerd met een glimlach èn voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke à la carte gerechten en diverse seizoen gerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

 

De "gazellige" bar

U bent van harte welkom voor een drankje en/of hapje in de bar. In de bar kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

 

Tijdens het toernooi kunnen wij ook het volgende bieden:
Ontbijt voor 7,50 p.p. Diverse verse broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en muesli, gekookt eitje, koffie, thee en jus d'orange.
Schaakmenu 9,50 p.p. U kunt dagelijks genieten van een gevarieerde maaltijd. Reserveert u de maaltijd voor elke dag krijgt u 10% korting.
Gereduceerde prijzen voor de drankjes in de bar. U koopt een consumptiekaart en bespaart ongeveer 10 a 15% per consumptie.

 

Activiteiten (op vrijwillige basis):
Pubquiz avondje
Handboogschiettoernooi
Poker avond
Tennistoernooi
Voetbal toernooi

 

Praktische zaken:
De camping is open vanaf 12.00 uur
Kosten: 5,50 per persoon per nacht + 5,50 voor een tent per nacht
Legitimatie verplicht
Reserveren mag maar is niet noodzakelijk. Telefoon: 0031(0)313414971 Email: info@polysport.nl
Adres: Adm. Helfrichlaan 89, 6952 GD, Dieren
Website: http://www.polysport.nl

Polysport heet u van harte welkom tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen!