B&B “Naast de Toren”

Home / ONK / Verblijf in Dieren / B&B “Naast de Toren”

Naast de Dierense Toren ligt de voormalige pastorie van de Rooms-Katholieke kerk. Dit prachtige pand was rond 1800 een azijnfabriek en is heden ten dage met recht een monument. Weinig panden kennen zo veel originele details: terrazzovloeren, marmeren lambriseringen, prachtig gestucte plafonds en veel glas in lood, schitterende parketvloeren. Vrijwel alles is in originele staat.

De "kerkkamer" is beschikbaar als B&B. Het is een mooie lichte kamer van 24 m2. De kamer beschikt over een comfortabel 2-persoonsbed (180 x 200), zitje, (schaak)tafel met stoelen, televisie en gratis internet.

De kamer ligt op de 1e etage en beschikt over een luxe aangrenzende badkamer met wastafel, toilet, urinoir, dubbele inloopdouche met stoomdouche en bubbelbad met kleurentherapie. Een heerlijke ruimte om te relaxen na een mooie wandel- of fietstocht, of een afmattende schaakpartij natuurlijk.

De zitbank op de kamer kan uitgeklapt worden en daardoor dienen als slaapplek voor 2 kinderen of 1 volwassene.

In de voortuin (late middag- en avondzon) staat een picknicktafel die voor gasten beschikbaar is.

Onze gasten kunnen in de pantry koffie en thee maken. Op loopafstand zijn diverse restaurants aanwezig. Ook is het mogelijk bij ons "met de pot" mee te eten.

De omgeving leent zich voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Er is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Het NS-station is op 5 minuten loopafstand en er is gratis parkeergelegenheid naast ons pand.

Kosten Kerkkamer (inclusief ontbijt en toeristenbelasting):
- € 80,00 per nacht per kamer (2 personen)

Bij verblijf langer dan 2 nachten € 75,00 per nacht per kamer
Bij verblijf langer dan 3 nachten €70,00 per nacht per kamer

Komt u met meer of minder dan 2 personen dan regelen we graag iets op maat.

Huisdieren in overleg.

Hanna & André
B&B Naast de Toren
Hogestraat 14 6953 AS
Tel: 0313-750913 / 06-51232251