Hotel Polysport

Home / ONK / Hotel Polysport

Via de organisatie van het Open NK kunt u een kamer in een Hotel Polysport reserveren

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

 

De kamers

Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

 

Prijzen logies (excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.)

1-persoonskamer: € 59,50

2-persoonskamer: € 59,50

3-persoonskamer: € 73,50

4-persoonskamer: € 89,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar i.v.m ruimte)Een ontbijt boekt u al voor € 11,50 p.p.: Diverse verse broodjes, croissants, beschuit, ontbijtkoek, crackers, vers fruit,  kaas, vleeswaren, brie, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, roerei met spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

Voor een reservering kunt u gebruikmaken van ons aanvraagformulier

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie:
email: kstolk@schaakbond.nl
Telefoon: 023-5254025 (kantooruren)