Wat was het weer een daverend spannende finale! Tot op de laatste potjes was het maar de vraag wie de winnaar zou worden van de tweede editie van dit mooie toernooi. Met meer dan 200 deelnemers was het weer een geslaagde finale!

Tien topteams

Er was ruimte voor tien topteams in deze finale en wat een strijd hebben ze ervan gemaakt. Na drie ronden hadden de Achtbaan uit Utrecht, De Kloostertuin uit Assen en de Pijlstaart uit Utrecht een gaatje geslagen naar de rest van het deelnemersveld. De verschillen waren echter heel erg klein, dus het kon nog alle kanten op. Ook na vier ronden bleven dezelfde teams in de top-drie, het was stuivertje wisselen wie nu de grootste kanshebber was.

Eén klein puntje verschil

Alle zeilen werden nog één keertje bijgezet om de grote prijs te kunnen winnen. De Pijlstaart uit Utrecht moest van de top-drie als eerste afhaken, het verschil werd te groot. De Achtbaan bleef een minieme voorsprong behouden. En toen was het ineens gelijk. Met slecht één klein puntje verschil won uiteindelijk De Kloostertuin uit Assen! Gefeliciteerd!

Alle andere teams hebben uiteraard ook hartstikke goed gespeeld. Super mooi dat we vandaag met zoveel kinderen hebben geschaakt en tot de volgende keer!

De volledige uitslag:

1 Kloostertuin-Assen 122

2 Achtbaan-Utrecht 121

3 Pijlstaart-Utrecht 111

4 Minstreel-IJsselstein 110

5 Scharn-Maastricht 102

6 Joseph-Bloemendaal 102

7 Morgenster-Sleeuwijk 100

8 Werkplaats-Bilthoven 98

9 Driehoek-Aarle-Rixtel 98

10 Pas-Doetinchem 84