Woensdagmiddag 21 juni werden de finales gehouden van de KNSB Jeugd Internetschaak Grand Prix, in drie onderdelen.
De individuele groepen bij de KNSB Jeugd Internet Grand Prix kenden deze keer ook een finale, waaraan de hoogst geëindigde tien spelers mee mochten doen. Ook hier waren weer twee categorieën: voor spelers met een jeugdrating onder respectievelijk boven de 1400.
In de groep onder de 1400 was het Pollux (Polle van Arendonk) die ongehinderd op de overwinning af leek te gaan, tot hij in de zesde ronde ten onder ging tegen Masha Lindenaar. Toen werd het nog heel spannend, want Torterra (Rogier Burger) kwam langszij. In de slotronde verloor Rogier echter, terwijl Polle wel won. Met 6 uit 7 dus een terechte kampioen!
Derde werd Roy Kienjet, die net als Stijn Lucas en Masha 5 punten haalde.
In de groep voor de sterkste spelers won Jonas Hilwerda overtuigend met een score van 6 uit 7. Hij gaf slechts twee halfjes uit handen: tegen Arthur Maters en tegen Wiggert Pols. Timpjesschaak, ofwel Tim Grutter werd tweede met 4,5 punt. Op de derde plaats eindigde Wiggert.