Koningsspelen (17 april) en de Koningsmatch scholen - schaakclubs

Home / Nieuws / Koningsspelen (17 april) en de Koningsmatch scholen - schaakclubs

Op vrijdag 17 april vinden dit jaar de Koningsspelen plaats. Het sportieve Oranjefeest voor alle kinderen op de basisscholen in Nederland. Breng schaken verder onder de aandacht en meld je aan voor de Koningsmatch waarbij scholen aan sportclubs worden gekoppeld.

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is de Koningsmatch bedacht.

Via het online platform kun je eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat jullie mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden! Daarnaast ontvang je een officiële Koningsspelenvlag en maak je kans op een van de Koningsspelen bidonkratten.

Benieuwd hoe de Koningsmatch werkt? Bekijk dan hier de video of neem een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch

VRAGEN?
Heeft u vragen over de Koningsmatch? Of een tip voor ons? Aarzel dan niet mij te mailen of bellen via erwin@koningsspelen.nl of 06 14 84 20 55.

Met sportieve groet,

Erwin Goedhart
Koningsmatch Coördinator

Belangrijke links