Inschrijven NK Snelschaken Amstelveen mogelijk tot vrijdag 29 november 18:00 uur

Home Nieuws Inschrijven NK Snelschaken Amstelveen mogelijk tot vrijdag 29 november 18:00 uur
NK

Dit jaar zal op zaterdag 30 november voor de eerste keer het NK Snelschaken in het Keizer Karel College te Amstelveen worden gehouden. Op het programma staan 15 dubbele ronden (30 partijen in totaal) met het speeltempo 3 minuten + 2 seconde per zet. Nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de finale over maximaal 3 partijen die direct na de laatste ronde gespeeld zal worden.

 

Tot vrijdag 29 november 18:00 uur is het mogelijk je aan te melden. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de website: http://www.amstelveenchessmasters.nl/nk-snelschaken/informatie-en-inschrijven. Uw naam verschijnt pas op de deelnemerslijst nadat U het inschrijfgeld van € 12,50 heeft overgemaakt naar IBAN: NL59INGB0006807194 t.n.v. Schaakweek Amstelveen en o.v.v. Naam + NK Snelschaken. Betalen aan de zaal is niet mogelijk.

 

Het toernooi kent een absolute topbezetting. Onder de deelnemers bevinden zich o.a. de grootmeesters Loek van Wely, Jorden van Foreest, Lucas van Foreest (Nederlands Kampioen 2019), Dimitri Reinderman, Roeland Pruijssers en snelschaakfenomeen IM Hing Ting Lai.

 

Het NK Snelschaken is onderdeel van de Amstelveen Chess Masters. Een dag later zondag 1 december zal er op dezelfde locatie voor het vijfde achtereenvolgende jaar het NK Rapid worden gehouden. De beste 8 heren en 8 dames van Nederland zullen in een gesloten achtkamp gaan strijden om de nationale titel. Het deelnemersveld is in een eerder stadium al bekend gemaakt.

Heren   Dames
Jorden van Foreest        Zhaoqin Peng
Loek van Wely   Anne Haast
Erik van den Doel   Iozefina Werle
Jan Smeets   Rosa Ratsma
Dimitri Reinderman   Bianca de Jong-Muhren
Roeland Pruijssers   Tea Lanchava
Lucas van Foreest   Maaike Keetman
Jan Timman   Eline Roebers

 

Tegelijkertijd vindt er ook het 12e Brainwave Rapidtoernooi plaats (deelname open voor iedereen) en de Jeugd Grand Prix die georganiseerd wordt door SV Zukertort Amstelveen.

 

Alle informatie is terug te vinden op : http://www.amstelveenchessmasters.nl  

 

Amstelveen Chess Masters wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren CNE ICT Professionals en de gemeente Amstelveen.