NK Bedrijvenschaak 2021

HomeKalenderNK Bedrijvenschaak 2021
Aanvang

02 October 2021 10:00 uur

Einde

02 October 2021 17:15 uur

Speelzaal

De Moriaan
Dorpsduinen 4
1949 EG Wijk aan Zee

Extra informatie

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert DSE in samenwerking met de KNSB het NK Bedrijvenschaak Toernooi 2021.

In 2020 kon het helaas niet doorgaan in verband COVID-19, maar dit jaar verwachten wij weer een mooi en veilig toernooi voor u te kunnen organiseren waarbij wij uiteraard rekening zullen houden met de maatregelen die op dat moment gelden.

Wij nodigen u hierbij graag uit om met uw team(s) van vier (max. vijf) personen namens KNSB bondsbureau deel te nemen aan het toernooi. Het NK Bedrijvenschaak zal dit jaar, net zoals in 2016 (zie het videoverslag op YouTube), op de welbekende toplocatie voor de schaaksport worden gehouden, namelijk in ‘De Moriaan’ te Wijk aan Zee, in dezelfde ruimte als waar elk jaar in januari de schaak wereldtop bijeenkomt voor het Tata Steel Chess Tournament.

Deelname aan het toernooi is gratis. In de middag wordt een lunch aangeboden en afsluitend is er een borrel.
Omdat we het toernooi veilig willen organiseren en alle COVID-19 regels van de overheid en de protocollen van de KNSB in acht zullen nemen, kan het zijn dat het aantal deelnemers beperkt zal worden. Hoewel u zich met meerdere teams kunt inschrijven, zullen alle eerste teams voorrang hebben. Het is zelfs denkbaar dat er onvoldoende plaats is voor alle eerste teams. In dat geval zullen we rekening houden met de volgorde van inschrijving.

Uiterlijk 9:45 uur dienen alle deelnemers zich te hebben aangemeld aan de zaal.

Contactpersoon

Naam

Koos Stolk

Telefoonnummer

023-5254025

E-mailadres

kstolk@schaakbond.nl