Lid worden

Home / Online schaken / Lid worden

Via deze pagina kunt u in enkele korte stappen het lidmaatschap van KNSB internetschaak aanvragen. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat u voor het eerst inlogt bij PlayChess en is geldig tot 1 jaar nadien, het basislidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Wij bieden een normaal lidmaatschap (Starter) en een Premium lidmaatschap tegen verlaagd tarief aan. Op deze pagina kunt u de verschillen tussen beide zien 

Aanvraag
Een bevestigingsmail met de gegevens die u heeft ingevuld en inlogcode zal binnen 3 werkdagen naar u worden gemaild. Indien u deze bevestigingsmail niet binnen 3 werkdagen ontvangt, stuurt u in dat geval een e-mail naar bondsbureau@schaakbond.nl.

Aanvraagformulier

Twee maanden voor afloop van uw account sturen wij u een herinneringsmail dat wij binnenkort het account verlengen. Het bedrag incasseren wij van uw rekening en vervolgens sturen wij u een serienummer om het account voor een extra jaar te activeren.

Let op: Lees voordat u zich aanmeldt de voorwaarden van KNSB internetschaak. Met uw aanmelding verklaart u zich akkoord met de voorwaarden. Naast de voorwaarden dient u zich te houden aan de gedragsregels. Naast deze voorwaarden dient u te handelen in overeenstemming met de handleiding van Playchess, die u hier kunt vinden. KNSB Internetschaak is alleen geschikt voor Windows OS.

Indien u uw internetlidmaatschap wilt beëindigen dan kan dat dmv een mail naar het bondsbureau.