Informatie competitie en beker KNSB-competitie 2017-2018

Home / KNSB-competitie / Opstarten KNSB competitie 2017-2018 / Informatie competitie en beker KNSB-competitie 2017-2018

Het competitiereglement bepaalt dat u het aanmeldingsformulier KNSB-competitie voor 15 augustus 2017 dient in te zenden aan het Bondsbureau van de KNSB. Bij te late inzending bedraagt de boete € 15,- per werkdag. Wij verzoeken u dringend het formulier, indien mogelijk, eerder in te sturen, zodat wij tijdig de competitiegids klaar kunnen hebben.

De speeldata 2017-2018 staan al vermeld op onze website.

Het formulier met de opstelling van het team (beschikbaar als de definitieve indeling bekend is) moet uiterlijk 9 september 2017 op het Bondsbureau aanwezig zijn. In verband met de speelgerechtigheid is het verstandig te controleren of de betrokken spelers bij uw vereniging op de KNSB-ledenlijst staan. Wij wijzen u erop dat opgegeven spelers minimaal twee maal in het seizoen voor de vereniging in de KNSB competitie moet spelen op straffe van sancties. De speler met de hoogste rating in een teamopstelling dient twee maal voor het opgegeven team uit te komen. Opgave van een fictieve speler wordt niet geaccepteerd.

Het inschrijfformulier voor de KNSB-bekercompetitie dient uiterlijk 10 september 2017 op het Bondsbureau aanwezig te zijn.
Zoals u weet hoeft voor de beker geen opstelling doorgegeven te worden. Enige vereiste is dat opgestelde spelers speelgerechtigd zijn voor de reguliere competitie vanaf 1 oktober 2017.

Wij verzoeken u vriendelijk zowel een routebeschrijving voor auto als voor openbaar vervoer te vermelden onder punt 4 op het formulier. Mocht deze routebeschrijving hetzelfde zijn gebleven als in de vorige competitiegids, dan hier graag 'onveranderd' vermelden.

Het inschrijfgeld voor de KNSB-competitie wordt vastgesteld op basis van de indeling en de daaruit te berekenen reiskosten, daarboven worden de prijzen voor de kampioenen bekostigd uit de inschrijfgelden. De hoogte van het inschrijfgeld zal u worden medegedeeld zodra alle inschrijfformulieren binnen zijn en wij de berekening van de reiskosten hebben kunnen maken. Dit zal zijn eind september 2017.

De teams in de Meester- 1e en 2e klasse dragen ook bij in de kosten van de door de KNSB toegewezen wedstrijdleider. Tenslotte is er voor alle teams een bijdrage verschuldigd voor de kosten gemaakt door het Bondsbureau.

Op de inschrijfformulieren treft u de mogelijkheid aan een e-mailadres in te vullen. De competitiemailings worden per e-mail verstuurd. Aan een ieder die een e-mailadres opgeeft zullen wij de competitiemailing per e-mail sturen.

Het huidige competitiereglement is hier te vinden.

Op onze website kunt u via de competitiepagina de inschrijfformulieren online invullen.

De lijst met opstellingen worden in de week voor aanvang van de eerste ronde gepubliceerd. De competitiegids is uiterlijk 2 weken voor aanvang beschikbaar.

Wij wensen u allen een prettig en succesvol seizoen toe.